Welkomstpagina: verschil tussen versies

Uit TvMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''welkomstpagina''' is de eerste pagina die je ziet als je TvMeter bezoekt. Op deze pagina staat diverse informatie, zoals de aanwezige gebruikers...')
 
 
Regel 1: Regel 1:
De '''welkomstpagina''' is de eerste pagina die je ziet als je TvMeter bezoekt. Op deze pagina staat diverse informatie, zoals de aanwezige [[gebruiker|gebruikers]] en de laatst [[inschrijven|ingeschreven]] gebruiker. Als je [[inloggen en uitloggen|ingelogd]] bent zie je ook of en hoeveel [[privébericht|privéberichten]] je ontvangen hebt. Verder wordt er een [[televisie-overzicht]] getoond met afleveringen die vandaag voor het eerst te zien zijn op de Nederlandse televisie. Daaronder volgt een lijst met afleveringen die gisteren voor het eerst te zien waren op de officiële [[zender]].
+
De '''welkomstpagina''' is de eerste pagina die je ziet als je MovieMeter Series bezoekt. Als je [[inloggen en uitloggen|ingelogd]] bent zie je ook of en hoeveel [[privébericht|privéberichten]] je ontvangen hebt. Verder wordt er een [[televisie-overzicht]] getoond met afleveringen die vandaag voor het eerst te zien zijn op de Nederlandse televisie. Daaronder volgt een lijst met afleveringen die gisteren voor het eerst te zien waren op de officiële [[zender]].
  
 
[[categorie:Functionaliteit]]
 
[[categorie:Functionaliteit]]

Huidige versie van 29 aug 2021 om 22:11

De welkomstpagina is de eerste pagina die je ziet als je MovieMeter Series bezoekt. Als je ingelogd bent zie je ook of en hoeveel privéberichten je ontvangen hebt. Verder wordt er een televisie-overzicht getoond met afleveringen die vandaag voor het eerst te zien zijn op de Nederlandse televisie. Daaronder volgt een lijst met afleveringen die gisteren voor het eerst te zien waren op de officiële zender.