Updates

Uit TvMeterWiki
Versie door Miszmi (Overleg | bijdragen) op 10 mrt 2017 om 18:47

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

De updates pagina laat je de laatste veranderingen in de berichten op seizoenspagina's en in het forum van de afgelopen week. Daarnaast worden de laatst toegevoegde series getoond. De nieuwste berichten en afleveringen sinds je laatste bezoek worden zichtbaar gemaakt met een gekleurd icoon.

Mijn updates

Mijn updates is een aparte variant op de updates, waarin je enkel de seizoenspagina's, gebruikers en forumtopics ziet die je persoonlijk hebt gemarkeerd. Op deze manier blijf je makkelijker op de hoogte van berichten bij onderwerpen die jij interessant vindt, zonder dat je de hele reguliere updates-pagina hoeft door te werken. Je kunt seizoenspagina's, gebruikers en forumtopics voor dit doel markeren door ze op de betreffende pagina aan "Mijn updates" toe te voegen'. Is een pagina of topic eenmaal toegevoegd aan je persoonlijke updates, dan verandert deze optie vanzelf in een optie 'verwijderen uit Mijn Updates'. Ook kun je in één keer alle markeringen verwijderen door op de link 'updates legen' bovenaan Mijn updates te klikken.

Pagina's en topics waar de afgelopen week geen enkel bericht is geplaatst, verschijnen niet in Mijn updates, ongeacht of ze germarkeerd zijn.