Titels afleveringen

Uit TvMeterWiki
Versie door Heino (Overleg | bijdragen) op 13 jul 2019 om 14:23 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De titels van afleveringen dienen in de originele taal ingevuld te worden, net zoals de titel van de serie. Mochten deze echter niet te vinden zijn mag de Engelse t...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

De titels van afleveringen dienen in de originele taal ingevuld te worden, net zoals de titel van de serie. Mochten deze echter niet te vinden zijn mag de Engelse titel van de afleveringen gebruikt worden.

Indien de wens bestaat om naast de titel in de originele taal ook de Engelse titel te vermelden kan deze optioneel tussen rechte haken achter de originele titel geplaatst worden. Met name bij talen die de gemiddelde gebruiker niet machtig is (denk aan Aziatische talen) kan dit extra informatie over de aflevering geven. Een titel kan in deze gevallen dus als volgt worden vermeld: Titel in de Originele Taal [Engelse Titel]

Indien de afleveringen geen specifieke titel hebben dient het hokje "deze aflevering heeft (nog) geen titel" achter het titelveld aangevinkt te worden. Dit is het geval wanneer de afleveringen bijvoorbeeld vermeld staan als "episode x", "part x", "chapter x" etc.