Seizoensnummer: verschil tussen versies

Uit TvMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 1: Regel 1:
Naast de [[IMDb-code]] dien je aan te geven welk seizoen van de serie je wilt toevoegen. Dit kan eenvoudig door het nummer van het seizoen in te vullen (1, 2, 3, etc.) Mocht het betreffende seizoen reeds op TvMeter staan, of reeds in de wacht staan, zal je hier een melding van ontvangen. Dit om te voorkomen dat meerdere mensen dezelfde series/seizoenen [[toevoegen]].
+
Naast de [[IMDb-code]] dien je aan te geven welk seizoen van de serie je wilt toevoegen. Dit kan eenvoudig door het nummer van het seizoen in te vullen (1, 2, 3, etc.) Mocht het betreffende seizoen reeds op MovieMeter Series staan, of reeds in de wacht staan, zal je hier een melding van ontvangen. Dit om te voorkomen dat meerdere mensen dezelfde series/seizoenen [[toevoegen]].
  
 
[[categorie:Toevoegen]]
 
[[categorie:Toevoegen]]

Huidige versie van 29 aug 2021 om 21:08

Naast de IMDb-code dien je aan te geven welk seizoen van de serie je wilt toevoegen. Dit kan eenvoudig door het nummer van het seizoen in te vullen (1, 2, 3, etc.) Mocht het betreffende seizoen reeds op MovieMeter Series staan, of reeds in de wacht staan, zal je hier een melding van ontvangen. Dit om te voorkomen dat meerdere mensen dezelfde series/seizoenen toevoegen.