Recensie/mening filter

Uit TvMeterWiki
Versie door Miszmi (Overleg | bijdragen) op 10 mrt 2017 om 10:54 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Om in seizoensdiscussie pagina's in een oogopslag meningen en recensies te tonen, is het recensie/mening filter ontwikkeld. Je kunt op dezelfde manier als je priv...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Om in seizoensdiscussie pagina's in een oogopslag meningen en recensies te tonen, is het recensie/mening filter ontwikkeld.

Je kunt op dezelfde manier als je privéberichten markeert, ook berichten markeren als jouw recensie/mening. Een klikje op het sterretje links van je bericht dus.

Bij de 'nieuw bericht' tab kun je je bericht ook meteen als recensie/mening aanvinken: 'Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie'

In de "pagina balken" is de filter zichtbaar, waarmee je kunt switchen tussen alle berichten en alleen de meningen/recensies.
In je profielpagina staat een tabblad Meningen. Hier kun je alfabetisch gesorteerd je recensies/meningen teruglezen.

Criteria

Een bericht mag als mening/recensie worden gemarkeerd als het bericht een mening over het seizoen bevat voorzien van argumentatie.

Restricties

  • Je kunt per film 1 bericht als recensie/mening markeren.
  • Je mag geen meningen/recensies van andere gebruikers quoten en die vervolgens als eigen mening aanvinken (zonder er zelf iets substantieels aan toe te voegen)
  • Berichten met encyclopedische wetenswaardigheden / achtergronden zijn niet bedoeld voor het mening/recensie filter.