Persoonlijke top 10

Uit TvMeterWiki
Versie door Miszmi (Overleg | bijdragen) op 9 mrt 2017 om 21:46 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Met een '''persoonlijke top 10''' kan een gebruiker laten zien wat zijn/haar favoriete series zijn. De top 10-lijst verschijnt bij je gebruikersinformatie en is...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Met een persoonlijke top 10 kan een gebruiker laten zien wat zijn/haar favoriete series zijn. De top 10-lijst verschijnt bij je gebruikersinformatie en is voor iedereen zichtbaar. De lijst wordt tevens gebruikt voor het samenstellen van de top 100.

Invoeren en Bewerken

Het invoeren van je top 10 doe je door te klikken op 'Top 10' bij je profielfoto. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn. Op deze pagina zie je jouw eventuele top 10 staan. Voer hier het begin van de titel in. Je kunt hierbij zowel op oorspronkelijke als op alternatieve titels zoeken. Klik de serie van je keuze aan om deze in te voeren in je top 10. Als je op deze manier op alle tien plaatsen een serie hebt gekozen, klik je op 'opslaan' om je top 10 te bevestigen. Deze is nu ingevoerd en door iedereen bij je profiel te zien. Je kunt je top 10 altijd later nog aanpassen.