Meld misbruik: verschil tussen versies

Uit TvMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
Met '''meld misbruik''' kun je '''brawljeff''' en '''tommykonijn.''' op de hoogte stellen van [[berichten]] die niet door de beugel kunnen. Melden kan door op het uitroepteken-icoontje rechtsboven het bericht te klikken.
+
Met '''meld misbruik''' kun je '''brawljeff''' op de hoogte stellen van [[berichten]] die niet door de beugel kunnen. Melden kan door op het uitroepteken-icoontje rechtsboven het bericht te klikken.
  
Geef bij de melding altijd aan waarom je de [[moderator]] op hoogte stelt van het ongewenste bericht. Mogelijke redenen zijn: gescheld, het verpesten van belangrijke gebeurtenissen zonder [[spoiler|spoilertags]], erg slecht taalgebruik, enzovoorts. De mogelijkheid is niet bedoeld als een manier om je eigen, oude berichten te verbeteren, het melden van een vergeten hoofdletter of spellingfout. De melding zal bekeken worden zodra een van de moderators de site weer bezoekt
+
Geef bij de melding altijd aan waarom je de [[moderator]] op hoogte stelt van het ongewenste bericht. Mogelijke redenen zijn: gescheld, het verpesten van belangrijke gebeurtenissen zonder [[spoiler|spoilertags]], erg slecht taalgebruik, enzovoorts. De mogelijkheid is niet bedoeld als een manier om je eigen, oude berichten te verbeteren, het melden van een vergeten hoofdletter of spellingfout. De melding zal bekeken worden zodra de moderator de site weer bezoekt.
  
 
[[Categorie:Functionaliteit]]
 
[[Categorie:Functionaliteit]]
 
[[categorie:Achtergrond]]
 
[[categorie:Achtergrond]]

Versie van 3 sep 2018 om 18:31

Met meld misbruik kun je brawljeff op de hoogte stellen van berichten die niet door de beugel kunnen. Melden kan door op het uitroepteken-icoontje rechtsboven het bericht te klikken.

Geef bij de melding altijd aan waarom je de moderator op hoogte stelt van het ongewenste bericht. Mogelijke redenen zijn: gescheld, het verpesten van belangrijke gebeurtenissen zonder spoilertags, erg slecht taalgebruik, enzovoorts. De mogelijkheid is niet bedoeld als een manier om je eigen, oude berichten te verbeteren, het melden van een vergeten hoofdletter of spellingfout. De melding zal bekeken worden zodra de moderator de site weer bezoekt.