Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit TvMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
Welkom op '''{{SITENAME}}''', het compendium aan informatie over [http://www.tvmeter.nl TvMeter], de seriesite voor liefhebbers. {{SITENAME}} is een open-source database aan informatie over TvMeter, zowel over de werking als over het gebruik. Het doel van deze site is tweeledig: enerzijds dient het als een uitleg van de functionaliteiten van de site en het gebruik ervan, als vervanging voor de FAQ, en anderzijds dient het als overzicht van de achtergronden en de geschiedenis van TvMeter en zijn community. Op dit moment telt {{SITENAME}} {{NUMBEROFARTICLES}} artikelen. Kijk eens rond door onze verzameling door te bladeren via de categorieën hieronder, of door te zoeken via de zoekbox links op deze pagina.
+
Welkom op '''{{SITENAME}}''', het compendium aan informatie over [http://www.tvmeter.nl MovieMeter Series], de website voor liefhebbers van films en series. {{SITENAME}} is een open-source database aan informatie over MovieMeter Series, zowel over de werking als over het gebruik. Het doel van deze site is tweeledig: enerzijds dient het als een uitleg van de functionaliteiten van de site en het gebruik ervan, als vervanging voor de FAQ, en anderzijds dient het als overzicht van de achtergronden van MovieMeter Series en zijn community. Op dit moment telt {{SITENAME}} {{NUMBEROFARTICLES}} artikelen. Kijk eens rond door onze verzameling door te bladeren via de categorieën hieronder, of door te zoeken via de zoekbox links op deze pagina.
  
Vragen over TvMeter kun je ook per [[privébericht]] of per e-mail stellen. Voor technische en commerciële vragen kun je terecht bij [https://www.tvmeter.nl/pm/new/3405/ meter_fan] (e-mail: ''[email protected]'' ); .
+
Vragen over MovieMeter Series kun je ook per [[privébericht]] of per e-mail stellen. Voor technische en commerciële vragen kun je terecht bij [https://www.tvmeter.nl/pm/new/3405/ meter_fan] (e-mail: ''[email protected]'' ); .
  
 
{| border="1" cellspacing="0" cellpadding="6" valign="top" style="margin: 1em 1em 1em 0; border: 1px #aaa solid; border-collapse: collapse;".
 
{| border="1" cellspacing="0" cellpadding="6" valign="top" style="margin: 1em 1em 1em 0; border: 1px #aaa solid; border-collapse: collapse;".
Regel 55: Regel 55:
 
*[[Spoiler|Spoilers]]
 
*[[Spoiler|Spoilers]]
 
*[[Gedragsregels]]
 
*[[Gedragsregels]]
*[[Geschiedenis van TvMeter]]
 
*[[Tijdlijn van TvMeter]]
 
 
|}
 
|}

Versie van 18 aug 2021 om 12:15

Welkom op TvMeterWiki, het compendium aan informatie over MovieMeter Series, de website voor liefhebbers van films en series. TvMeterWiki is een open-source database aan informatie over MovieMeter Series, zowel over de werking als over het gebruik. Het doel van deze site is tweeledig: enerzijds dient het als een uitleg van de functionaliteiten van de site en het gebruik ervan, als vervanging voor de FAQ, en anderzijds dient het als overzicht van de achtergronden van MovieMeter Series en zijn community. Op dit moment telt TvMeterWiki 42 artikelen. Kijk eens rond door onze verzameling door te bladeren via de categorieën hieronder, of door te zoeken via de zoekbox links op deze pagina.

Vragen over MovieMeter Series kun je ook per privébericht of per e-mail stellen. Voor technische en commerciële vragen kun je terecht bij meter_fan (e-mail: [email protected] ); .

Functionaliteiten Toevoegen Achtergronden

Alles over de basisfunctionaliteiten van de site, zoals:

Alles over de diverse aspecten en richtlijnen per deelonderwerp van het toevoegen, zoals:

Alles over de achtergronden van TvMeter en zijn community, zoals: