Uitschrijven

Uit TvMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Er is ook een mogelijkheid voor users om zich uit te schrijven op MovieMeter Series. Als je je als gebruiker uitschrijft, kan je account niet meer gebruikt worden en worden al je stemmen die je onder dat account hebt geplaatst verwijderd. Berichten blijven echter wel gewoon staan.

Als je rechtsboven op je profielfoto klikt, komt er een menu tevoorschijn. Rechts onderin dit menu staat "account verwijderen". Er wordt dan nogmaals gevraagd om je wachtwoord in te voeren, nadat je dit hebt gedaan is je account verwijderd.

Let op: Deze functie is niet bedoeld voor users die niet tevreden zijn met hun gebruikersnaam en zich na het uitschrijven meteen opnieuw aanmelden met een nieuwe gebruikersnaam. In dat geval zal het nieuwe account gesloten worden en wordt de user terug verwezen naar zijn oude account.