Inschrijven: verschil tussen versies

Uit TvMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 1: Regel 1:
'''Inschrijven''' is aanmaken van een nieuwe [[gebruiker]] op MovieMeter Series. Dit biedt een bezoeker meer mogelijkheden dan deze als [[gast]] zou hebben, zoals het plaatsen van [[berichten]] en [[stemmen]]. Inschrijven op TvMeter is gratis en kost slechts enkele minuten.
+
'''Inschrijven''' is aanmaken van een nieuwe [[gebruiker]] op MovieMeter Series. Dit biedt een bezoeker meer mogelijkheden dan deze als [[gast]] zou hebben, zoals het plaatsen van [[berichten]] en [[stemmen]]. Inschrijven op MovieMeter Series is gratis en kost slechts enkele minuten.
  
Het belangrijkste bij het inschrijven is het kiezen van een gebruikersnaam. Dit dient met zorg te gebeuren, aangezien je je gebruikersnaam later niet meer kan wijzigen; kies dus niet in een opwelling iets heel geks, waar je later spijt van zou kunnen krijgen. Ook het kiezen van namen die veel op al bestaande namen lijken wordt ontmoedigd; bij zowel gangbare Nederlandse voornamen als personages is het risico groot dat iemand anders je al voor was. Via het zoekmenu rechts bovenin kun je eens [http://www.tvmeter.nl/users/search/ doorzoeken] welke gebruikersnamen er al zijn. Naast een gebruikersnaam moet je ook een geldig e-mailadres opgeven, waarop je je wachtwoord zult ontvangen (bestaand uit acht willekeurig gekozen letters). Daarmee kun je vervolgens [[inloggen en uitloggen|inloggen]], om daarna in je [[profiel]] je wachtwoord te veranderen in iets wat voor jou praktisch is. Je wachtwoord kun je ook daarna nog op elk gewenst tijdstip aanpassen; je e-mailadres in principe echter niet (om te garanderen dat elke gebruiker een werkend e-mailadres heeft). Wel kun je aangeven of je e-mailadres voor andere gebruikers zichtbaar moet zijn of niet. Mocht je je e-mailadres later alsnog willen wijzigen kan dat uitsluitend door een e-mail te sturen naar de crew ([email protected]) met daarin je gebruikersnaam, het oude en het nieuwe e-mailadres.
+
Het belangrijkste bij het inschrijven is het kiezen van een gebruikersnaam. Dit dient met zorg te gebeuren, aangezien je je gebruikersnaam later niet meer kan wijzigen; kies dus niet in een opwelling iets heel geks, waar je later spijt van zou kunnen krijgen. Ook het kiezen van namen die veel op al bestaande namen lijken wordt ontmoedigd; bij zowel gangbare Nederlandse voornamen als personages is het risico groot dat iemand anders je al voor was. Naast een gebruikersnaam moet je ook een geldig e-mailadres opgeven, waarop je je wachtwoord zult ontvangen (bestaand uit acht willekeurig gekozen letters). Daarmee kun je vervolgens [[inloggen en uitloggen|inloggen]], om daarna in je [[profiel]] je wachtwoord te veranderen in iets wat voor jou praktisch is. Je wachtwoord kun je ook daarna nog op elk gewenst tijdstip aanpassen; je e-mailadres in principe echter niet (om te garanderen dat elke gebruiker een werkend e-mailadres heeft). Wel kun je aangeven of je e-mailadres voor andere gebruikers zichtbaar moet zijn of niet. Mocht je je e-mailadres later alsnog willen wijzigen kan dat uitsluitend door een e-mail te sturen naar de crew ([email protected]) met daarin je gebruikersnaam, het oude en het nieuwe e-mailadres.
  
 
[[categorie:Functionaliteit]]
 
[[categorie:Functionaliteit]]

Huidige versie van 29 aug 2021 om 19:45

Inschrijven is aanmaken van een nieuwe gebruiker op MovieMeter Series. Dit biedt een bezoeker meer mogelijkheden dan deze als gast zou hebben, zoals het plaatsen van berichten en stemmen. Inschrijven op MovieMeter Series is gratis en kost slechts enkele minuten.

Het belangrijkste bij het inschrijven is het kiezen van een gebruikersnaam. Dit dient met zorg te gebeuren, aangezien je je gebruikersnaam later niet meer kan wijzigen; kies dus niet in een opwelling iets heel geks, waar je later spijt van zou kunnen krijgen. Ook het kiezen van namen die veel op al bestaande namen lijken wordt ontmoedigd; bij zowel gangbare Nederlandse voornamen als personages is het risico groot dat iemand anders je al voor was. Naast een gebruikersnaam moet je ook een geldig e-mailadres opgeven, waarop je je wachtwoord zult ontvangen (bestaand uit acht willekeurig gekozen letters). Daarmee kun je vervolgens inloggen, om daarna in je profiel je wachtwoord te veranderen in iets wat voor jou praktisch is. Je wachtwoord kun je ook daarna nog op elk gewenst tijdstip aanpassen; je e-mailadres in principe echter niet (om te garanderen dat elke gebruiker een werkend e-mailadres heeft). Wel kun je aangeven of je e-mailadres voor andere gebruikers zichtbaar moet zijn of niet. Mocht je je e-mailadres later alsnog willen wijzigen kan dat uitsluitend door een e-mail te sturen naar de crew (accoun[email protected]) met daarin je gebruikersnaam, het oude en het nieuwe e-mailadres.