Seriepagina

Uit TvMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Een seriepagina is een pagina gewijd aan een specifieke serie, met als titel de primaire titel van de serie. Vervolgens kan er genavigeerd worden naar de verschillende seizoenen. Op het eerste tabblad, getiteld 'Info', zijn enkele algemene gegevens te zien van het seizoen, zoals het Land van Herkomst, het genre, de speelduur, de ontwikkelaar, voornaamste acteurs en een korte plotomschrijving. Links in beeld staat de poster van de film, met daarnaast het aantal stemmen en het gemiddelde sterrenaantal. In het drop-downmenu daarnaast kan een gebruiker ook zelf stemmen op de film.

Onder deze algemene informatie volgen dan alle berichten bij de serie. Hier kunnen gebruikers hun mening uiteenzetten, met elkaar in discussie gaan of andere opmerkingen over het seizoen maken. Berichten en discussies die niet specifiek betrekking hebben op de serie kunnen geplaatst worden op het forum in plaats van op een seizoenspagina.

Het tweede tabblad, 'Statistieken' leidt naar diverse informatie vermeldt, zoals de toevoeger. De statistieken op de seriepagina leidt naar algemene informatie over de serie, zoals welke gebruikers de serie in hun Top 10 hebben en wie het heeft toegevoegd aan de Mijn Series-lijsten

Het laatste tabblad biedt ten slotte de mogelijkheid om de onder 'Info' vermelde gegevens te corrigeren, voor het geval dat je meent dat de huidige gegevens onjuist zijn. Let daarbij wel op de richtlijnen voor het invullen van deze gegevens, zoals die voor het toevoegen zijn opgesteld.